rp_putem-folosi-capsule-slabit-e1398096753896.jpg

Capsule de Slabit, Ar trebui sa le Folosim?


Putem Folosi Capsule de SlabitTe-ai îngrijorat vreodată cu privire la greutatea ta? Sau dorit sa aveti o baghetă magică, care sa va poata permite să va treziti mâine cu talia pe care ai avut-o când erai adolescent? Dacă da, sunteți în bună companie. Obezitatea este o problemă uriașă în toata lumea. Aproape șapte din 10 bărbați și șase din 10 femei cântăresc mai mult decât intervalul ideal. Suntem, de asemenea, in crestere in ceea ce priveste populatia cu greutate in plus, la nivele  înfricoșătoare – proportia de adulti care sunt obezi sa dublat de în ultimii 20 de ani.

 

Fiecare medic știe că a pierde în greutate și menținerea greutății pe termen lung este o muncă grea, și o luptă pe tot parcursul vieții pentru unii. Deloc surprinzător, cu o astfel de piață de mare potențial, ca apar “miraculoase”comprimate pentru slăbire care sunt atât de larg de publicitate. Dar functioneaza? – Si sunt ele sigure?

 

Cum definesc medicii excesul de greutate?

Cufarul Naturii

Medicii folosesc o formulă ce relationeaza greutatea in functie de înălțimea dumneavoastră si obtinem ceea ce se numeste  indicele de masă corporală, IMC. Un IMC de 18.5 – 25 este ideal; 25-30 este supraponderal; 30-40 este obez și peste 40 este “obezitate morbida”. Mai pe intelesul tuturor. Cu cat mai mare este IMC-ul (peste ideal), cu atât mai mari sunt riscurile pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Este o problemă excesul de greutate?

Din păcate, nu există nici o forma de a reduce riscurile pentru sănătatea dvs. daca sunteti supraponderali. Precum si cresterea riscului de boli de inima si diabet, obezitatea creste sansele de artrita si cancer.
Este firesc să gasesti scuze cu privire la greutatea ta – pentru tine și pentru alții. Una dintre cele mai comune scuze este: “Am oase grele”. Chiar săptămâna trecută am testat o mașină de analiză care a determinat ca doar 5% din greutatea mea vine din oase! Probleme “glandulare” sau hormonale, cum ar fi glanda tiroida poate determina creșterea în greutate, dar numai aproximativ unul din 100 de oameni supraponderali au o problemă hormonala, pentru a ține cont de ea. Unele medicamente, inclusiv steroizi, vă pot face mai predispus la cresterea in greutate. Din păcate, riscurile pentru sănătatea dumneavoastră sunt aceleași, indiferent de cauza, astfel că este important să-l abordam.

 

Orlistat

Un medicament numit orlistat este disponibil pe baza de prescriptie medicala. Poti cumpara acelasi medicament de la farmacist, în cazul în care este vândut ca alli ®. Acest medicament acționează prin reducerea cantității de grăsime corporală si absoarbtie a unei parti din alimentele ingerate de dumneavoastră (de doar sub o treime). În general, acesta are un profil bun de siguranta – efectul secundar evident este ca daca mananci o masa foarte grasa și nu este totul absorbit din intestin, restul va trece direct prin tine.

 

Orlistat cu siguranță nu este o alternativă la reducerea caloriilor pe care le mananci ar trebui sa te contentrezi in cresterea caloriilor arse cu exercitii fizice. Unii, dar nu toti, oamenii pierd 10% sau mai mult din greutatea corpului lor în șase luni în timp ce folosesc aceasta capsula. Dar tu nu vei pierde in greutate – și cu siguranță nu vei păstra greutatea daca doar “luați comprimatele”.

 

Ce zici de “remediile din plante“?

Ziarele par a fi pline de anunțuri de slăbire; ceaiuri, capsule, pulberi și poțiuni. Pe ansamblu, singurul lucru care va slabi dacă le-ați cumpărat este portofelul tau! Și mai îngrijorător, unele tablete vândute pe internet pot fi periculoase pentru sănătatea ta. Exemple în ultimii ani includ tablete care conțin medicamente cu amfetamina. Când auzi că acestea sunt strâns legate de drogul numit “speed” , luate de către dependenții de droguri, veți obține o idee a riscurilor. Unele remedii pe bază de plante din China s-au dovedit, de asemenea, ca transporta riscuri pentru sănătate.

Functioneaza dietele care sunt la moda?

Într-un cuvânt, nu – cel puțin, foarte rar, și chiar mai rar pe termen lung. Cercetări recente arată că este vorba de numărul de calorii pe care le mananci, mai degrabă decât cum să obțineți aceste calorii (ridicat in proteine, grasimi, carbohidrati, etc) care determină creșterea în greutate.

 

Deci, dacă dietele la moda și comprimatele nu funcționează, ce putem face?

Nu dispera! Există dovezi bine că faptul de a face chiar și mici modificări la stilul tău de viață se pot obtine beneficii mari. Cel mai important, în cazul în care vă puteți cimenta aceste schimbări în modelul de viață de zi cu zi, beneficiile vor dura o viață întreagă. Prea mulți dintre noi sunt “yo-yo”, cei care tin dieta – pierdem în greutate pe termen scurt, atunci când am “mers pe o dieta”, dar se ingrasa înapoi în momentul în care am “lasat” dieta.

 

Cheia este de durabilitatea și lucrul în ceea ce sunt nevoile tale personale. Eu vorbesc cu prietenii mei despre diferenta dintre “a merge pe o dieta” și “adoptarea unui stil de viață”. Noi toți se plictisesc cu restricții severe in viata noastra, care pot fi de bine în cazul în care atât de mulți dintre noi se regasesc între ceea ce este scris in aceste randuri.

Summary
Article Name
Capsule de Slabit, Ar trebui sa le Folosim?
Author
Description
Sunt bune de ceva aceste capsule de slabit care apar peste tot ca o solutie miraculoasa

Lasă un răspuns